Alıntı:
beyazkurt Nickli Üyeden Alıntı
tüik verilerini paylaştım o kadar da kötü durumda değiliz öylemiş gibi algı yapılıyor evet sistem tağutu sistem ama islam yine yükselecek Allah nurunu tamamlayacak sizin düşüncenize göre yapamaz hale gelmiş gibi ..
anlamadığın dine zaten inanmazsın ki insanlar anlıyor ki inanıyor dindar olmayabilir ama inanması kişiyi kafir yapmıyor
yoğun saldırı altında olmasının sebebi türkiye islamlaşma yolunda olduğundan olabilir mi hani meyve veren ağaç taşlanır misali
kendi fikrimi söyliyim ben bu işi meslek hale getirip para alınmasını doğru bulmuyorum kaldı ki hukuka da aykırı
cebinden ödenilen ne var Allah aşkına eskiden hep safran kaç para tütsü kaç para haberin varmı diyip milletten para alabilmek için türlü bahaneler uyduruyorlardı büyü bozmak için safrana tütsüye ihtiyaç olmadığını sadece cinleri yönlendirip temizlik yapması kafi tabi cinler karşılığında soğan kabuğu istiyorlarsa ayrı tabi soğanla ödeme alabilir
ben dini konularda ücretle iş yapılmasını uygun bulmuyorum zaten Allah ayette buyurmuyor mu sizden ücret istemeyenlere uyun onlar doğru yolda olanlardır diye yasin suresi 21. ayet doğru yolda olanlar bunlar ise ücret alanları hapse atmaları çokta yanlış sayılmaz
|
Allah nurunu tamamladı Allahın nuru kuranı kerimdi oda tamamlandı,
artık ahir zamandayız hz mehdinin zuhuru yaklaştı ,
hz. mehdi ne zaman ve niye zuhur edecek araştır...
türkiye islamlaşmıyor islamdan uzaklaşıyor, islamın müslümana değil mümine ihtiyacı var, yani namaz kılmayan oruç tutmayan kişinin islama katkısı olmaz, işte bu gün nsmaz kılmayan oruç tutmayan, meyhanede içki içen faize para yatıran zina yapan. kililetin heosi ben Müslümanım der, islamın böyle kişilere ihtiyacı yok mümine ihtiyacı var
kuranda müslüman diye bir tabir bir ifade yoktur, mümin ifadesi vardır,
bu ilimde bende bunu meslek haline getirenlere karşıyım, ama bu ilmin vazgeçilmez,olmazsa olmaz ,kesin kes olması gereken materyali safran gül suyu gül yağı ve miski amber ve çeşitli tütsülerdir, bunlarda hem ücretli hemde pahalıdır,
bu ilimde olmadığın için sana geniş geniş konuşmak kolaydır
soğan kabuğu nedir? ne olacak soğan kabuğu, kim soğan kabuğu istiyor, zamanında bir dangalak böyle bir yalan uydurmuş, sonra bilen bilmeyen saflarda buna inanmış,
kuranı kerimde 5.300 küsür ayet var, her ayete uydun her ayetin dediği şekilde yaşadında onun için mi bu ayeti misal veriyorsun?misal cihad ayeti ne göre filistinde cihad var o ayete göre Filistine gidip cihad etmek gerekiyor ve benim tanıdığım suriyede Filistin'de cihada gidenler var, sen birey olarak bu ayete uyuyormusun?
para isteyen hakkını istiyor, hakkını isteyene kimse bir şey konuşamaz ,
senin gibi düşünenlere hep şunu söyledim
madem bu kadar geniş gönlün var al bu ilmi daha sonra ne kadar sıkıntısı olan varsa yardım et Allahın rahmetine mazhar ol, bu imkan dahilinde bir şey, şundan yada bundan dolayı yapamam diye bahane gösteren yalan söyler,
haydi bakalım. halep oradaysa arşın burada