Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
sevgili ahmet
kisi gücünü aldigi egitim ilminden ve varliklarindan alir her zor u (varliklari) yenip basarirsa gücleniyor bir imtihan gibi her seferinde karsisina daha zor musallat vakalari cikabiliyor
insan bu ilimde nefsine yenik düsürse paraya taparsa her seyi para icin yaparsa
(tabiki bir el emegi alacak) ama abartmadan karsiyi incitmeden alsin
bazilari soyuyorlar ve üstelik temiz kisiye musallat bulastirip kendisine esir ediyorlar biz bunlara sarlatan diyoruz
ve burda noktalayalim bu isler daha fazla cevaba sürükleniyor ondan dolayi dirki bu tür konulara cok kisa giriyorum sorular tükenmez insanlar in meraki hep ayni bu ilmin sir ve sabir i var
|
Biz şu anda zaman olarak çok sorunlu bir zamandayız. Eski zamanlarda Allahın yaptıklarından dolayı lanetlediği kavimlerin yaptığı her şey şu anda daha fazla şekilde yapılmakta. Bir çok kıyamet alametide gerçekleşti. İnsanlar evden çıkmadan internet sayesinde bile birçok günahlara giriyor. Dışarı çıksan her yerde açık kadınlar.
Bu havasta zamanın ve şartların bir önemi yokmu. Deccal çıksa herkese kötülük yapsa yinede bu ilim sır mı diyeceksiniz. Yani demek istediğim insanlara fayda iman vericek bilgiler neden paylaşılmıyor. Neden o bilgiler sadece kendi aralarında saklı kalıyor. Sırı 2. Kişi bilmez o yüzden sır olur. Ama havasta havas ehli toplamda azda değildir hepsi biliyor. Bu sır olayı şeytani taraf içindemi geçerli yani onlarda sizin gibi söyleyemedikleri şeyler varmı?
Ben bunları size tepki olarak yazmadım. Siz bilen birisi olarak gördüğüm için soruyorum. Siz konuşmamak için en küçük sır vermemek için her soruyada cevap vermiyorsunuz gerçi her bilen sizin gibi yapıyor.
Neyse şeytani tarafın bu kadar güçlendiği başka bir dönem olmamıştır herhalde türkiyede bile kaç kişi namaz kılıyor günahlar gırlaa ama. İnşallah bir gün imanımızı kuvvetlendirmemize vesile bilgiler verebilecek bir bilgin çıkar. Selametle