Alıntı:
zorakin Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm Müslüman bir insan meslek seçerken nelere dikkat etmeli ben üniversite sınavına hazırlanıyorum hukuk okumak istiyorum savcı olmak diyelim, bir abimiz bana dedi ki olma Allahın kanunlarını değilde bir insanın kanunumu savunacaksın Allah sana yapılan suçun cezasını vermiş şeriata sen onu uygulamak yerine başka bir ceza uygulayacaksın savcı olamazsan avukat olup günahkar birini savunacaksın bunlar sıkıntılı şeylerdir dedi. Sizlerin görüşlerinizi de almak isterim
|
Bu mantık hiç hoşuma gitmedi senin vergi ödemeden tut araba sürerken yediğin cezalara kadar şeri hüküm söz konusu değil anarşist mi olalım? bu ülkeyle ilgili bir durum sen vatanına en güzel şekilde hizmet etmeye ve adil olmayı kendine motto edinirsen bir şeycik olmaz hayalinden vaz geçme bol çalış bizde naçizane dualarımızı ederiz peşini bırakma
Alıntı:
Besa19 Nickli Üyeden Alıntı
Bu mantık hiç hoşuma gitmedi senin vergi ödemeden tut araba sürerken yediğin cezalara kadar şeri hüküm söz konusu değil anarşist mi olalım? bu ülkeyle ilgili bir durum sen vatanına en güzel şekilde hizmet etmeye ve adil olmayı kendine motto edinirsen bir şeycik olmaz hayalinden vaz geçme bol çalış bizde naçizane dualarımızı ederiz peşini bırakma
|
(Bunu savcılık özelinde konustum)