Alıntı:
Rmzn34 Nickli Üyeden Alıntı
Harbin mezarı ıssız bir yerdedir ve yakınında başka hiçbir mezar yoktur ifadesi geçiyor buda havas ilminde tefrik ayırma veya tahrib,yıkım için kullanılır ayrıca yukarda bazı kahr hizblerinde de geçen kuvvetli Ha vuruşları var ama dizilim doğru yanlış bişey diyemem, Feseyekfike humullah ve Huvessemiul alim, sıklıkla kahriye ve tahasunlarda kullanılır hayr şer hepsinde.
Korumadan çok
Ayırma, mekanı terk edilsin diye yapılmışa benziyor.zaten başka biri tarafından yapılıp konulmuşsa niye mekan koruması yapsın ))En doğrusunu Allah bilir.
|
Bende böyle anlamistim Arapçayı Türkçe'ye çevirince aynı sizin dediğiniz şeyler çıktı..mekan terk edilsin ayrılsın birisi diye yapılmış gibi tam anlamadım ama imas hoca koruma olduğunu söyledi vallahi kafam karıştı kötü amaçla mi iyi amaçlami yapılmış anlamadım! Oğlumun patronu başka birine yani yeni patrona devir etti magazayi eski patron yaptırdı desek madem ayrilmak istemiyordu neden devir etti? Yeni patron neden yapsın? Bir baskasi çalışan biri icinmi yaptirdi acaba anlamadım gitti