Alıntı:
FinanceandTrade Nickli Üyeden Alıntı
Arıyorum ama bulamıyorum maalesef  Zaten hedefim memur olmak. Şuan sinava hazirlaniyorum. Özel sektörde çoğu firma sigorta yapmak istemiyor. Hatta para almadan bedava çalış diyen bile var. Piyasa çok kötü. O yüzden sabrediyorum. Şimdi burada çalışırken şikayet etsek daha da üstümüze gelecekler. Aralık ayında memur alınacağı söyleniyor. O zaman atanirim belki. O tutanakla paramizi kesiyorlar iste 
|
Allah yardımcınız olsun valla. İnşallah memuriyete bir an önce geçebilirsinizde bunlardan kurtulursunuz. Her yerleri falso bu yaptıkları şeyleri kayıt altına alın işten çıkınca şikayet edin tutanak işini de. ben birkaç kez beddua ettim yalnızca birisi tuttu, iftira atmıştı tam da duam da ettiğim şekilde belasını buldu. ama her namazdan sonra dua ederek istedim Allah tan. iki aya kalmadı. birkaç kişiyi de Allah a havale ettim ama tabii onun adalet sistemini bilemiyoruz. onlara bir şey olduğunu görmedim vardır zamanı ve Allah ın hesabı diyip bekliyorum. ne yazık ki bu dünya zalimin sefa sürdüğü bir yer hakkımızı Allah bu dünyada da öbür dünyada da yanlarına bırakmasın