Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
rahman suresi 33. ayet ve meali
Yâ ma’şeral cinni vel insi inisteta’tum en tenfużû min aktâri ssemâvâti vel ardi fenfużû lâ tenfużûne illâ bisultân
Ey cin ve insan topluluğu! Göklerin ve yerin hududundan geçip gitmeye gücünüz yetiyorsa, haydi geçin gidin bakalım! Şunu bilin ki, onları ancak üstün bir güç, kuvvetli bir delil ve bilgi ile geçe*bilirsiniz.
bu ayet ile ispat olur ki , uzayda belli bir mesafeden yukarıda çıkış yasaktır hem cin hemfe insan için
ayrıca henüz dünyada girilemeyen girmenin yasak olduğu yerler var , Kuzey kutbunda belli bir mesafeden sonrasına giriş yok girilemiyor
bu bölge piri reisin haritasında açıkça gösteriliyor ama ne yazık ki böyle bir denizci böyle alim 80 yaşında kanuni tarafından boğduruldu..
|
Üstadım, Zülkarneyn A.S.’ın göğe ve yere çekmiş olduğu gökkubbeden dolayı, ne insanların ne de cinlerin belli bir mesafeden sonrasına gidemediğini ayrıca bu gökkubbe, bizleri Yecüc ve Mecüc’ten korumak için çekildiğini biliyorum. Bunun yanı sıra, Kuzey Kutbu'nda ya da Antarktika'nın ötesinde henüz keşfedilmemiş başka kıtalar da olabilir mi? Ayrıca yerin altında da Agarta ve Şambala medeniyetleri olduğuna inanıyorum. Yecüc Mecüc denilen tayfa belkide onlardır.