Alıntı:
celebry Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm,
Forumumuzda şifa ilminde yol katetmiş hocamız veyahut talebemiz velhasıl ilim sahibi kimseler var mıdır? Esasında @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam şifa ilminde yol katetmiş benim için de kıymetli bir insan iyi bir dosttur lakin en son 15 gün önce forumda bulunmuş. Fakat benim hastalığım tahammül edemediğim bir safhaya verildi.
Şikayetim hekimlerin teşhis koyamadığı tetkiklerde eksik yorumlanan alternatif tıpla çeşitli bitki yağ çay macun kullansam da sonuç alamadığım bir hastalık.
Zahiri mi batıni mi bilmem ama geceleri uyutmayan, gündüzleri ayakta duracak tâkat bırakmayan, nefes aldıkça ve su içtikçe şiddetlenen bir rahatsızlık bu. Yemek yemek, çalışmak, uyumak hatta derin nefes almak bile lüks hâline geldi benim için. Öyle ki birkaç nefes sonra acıdan ve yangından nefes alırken gözümden yaş geliyor sığ ve sık nefes almak zorunda kalıyorum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @teyebraz @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @hamusi
|
İmas hocanın da dediği gibi havas ilmi tıbbın bittiği yerde başlar. Önce hastalığın neyden kaynaklanıyor onu bulmak gerek daha önceden bakım yaptırdın mı?