Düz dünya teorisi üzerine yapılan tartışmaları uzun süredir takip ediyorum ancak ben bu konuda biraz daha farklı bir noktadayım. Dünyanın düz olduğunu gösteren argümanlar bana pek gerçekçi gelmiyor, hem bilimsel veriler hem de gözlemlerimiz gezegenimizin geoit bir şekle sahip olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Benim için bu konudaki bilimsel zemin oldukça net.
Ancak öte yandan, ana akım bilimin bize sunduğu kabuk yapısının ötesinde, Oyuk Dünya teorisi her zaman ilgimi çekmiştir. Dünyanın şekil olarak geoit kalmasıyla birlikte, alt katmanlarında, kutuplardaki olası açıklıklarda veya yeraltı ağlarında henüz keşfedilmemiş devasa boşluklar, farklı ekosistemler veya kadim medeniyetlerin izleri olabileceği fikrini teorik olarak çok daha gizemli ve üzerine düşünmeye değer buluyorum.
Yani özetle, düz dünya fikrine katılmıyorum, dünya kesinlikle geoit ve dünyanın içinde de ayrı bir yaşam olduğuna onlarında kendilerine ait bir güneşi olduğuna inanıyorum. Oraya girişlerden birisininde Antarktika'da olduğuna inanıyorum.