Alıntı:
Hersyguzelolsun Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar, hocalarım
Hayatımdaki problemleri tek tek çözmeye çalışıyorum. Şimdi sıra iş konusunda. Daha önce de iş aramaya başlamıştım ama yaptığım bir uygulama vs olmadı. Zaten araya başka şeyler girdi iş konusu geride kaldı. Zikirlerime, ibadetlerime ekstra dikkat etmeye başladım çok şükür bin şükür güzel gelişmeler yaşamaya başladım. Maşaallah diyelim ne olur herkes için küçük olan gelişmeler bile benim için çok önemli. Artık eski başvurularımdan da cevap almaya başladım. Ama ne yazık ki şimdi de tecrübe meselesi geldi başıma.
İnanın iş görüşmesine çağırılmak bile benim için çok büyük gelişmeydi. Bu tecrübe konusunu aşmak için sizden dualar bekliyorum. Son günlerde bi çok görüşmeye çağırıldım. Artık çok sıkıldım. Her yerden tecrübe eksik diye gönderiliyorum. Git gide de kafama takmaya başladım. Eski depresif hallerime döneceğim diye korkuyorum. İstemeden isyan ettiğim, ağladığım, kötü konuştukça kötüyü çektiğim günler oldu. Şimdi her şey bu kadar yoluna girmeye başlamışken iş konusu yüzünden aynı şeyleri hissetmek istemiyorum.
Ama kafaya o kadar taktım ki asssla düşünmeden duramıyorum. Sanki içimde bi alev topu oluşmaya başladı bu iş konusu yüzünden.
İş için dualarınıza önerilerinize talibim
|
İşveren için alacağı elemanda en önemli ve en çok aranan unsur iş tecrübesidir, kişinin alacağı para tecrübeyle orantılıdır, eğer başvurulan işlerde tecrübe kısmı ön planda ise o zaman yapılacak olan vasıfsız eleman olarak iş başvurusu yapıp ona göre iş bulmaktır