Aslında büyük ölçüde evet, İslami bir metin; ama burada Feng Shui, çakralar ve rünler hakkında da bölümler var. Enoşyan büyüsü ve Kabala üzerine de bazı konular bulunuyor. Bunların hepsinde bir doğruluk payı var ve hiçbiri insanı dinden çıkarmaz ya da insanlara zarar vermeyi öğretmez. Ben sadece diğer konseptleri inceledim. Daha önce de söylediğim gibi, farklı gelenekleri araştırdım; bunlar benim için birer araç, bir birikim ve deneyimdir. Ben bunları iyilik için ve insanlara yardım etmek amacıyla kullanacağım. Bir bıçakla yemek de yapabilirsiniz, bir insanı öldürebilirsiniz de. İlaçlar yüksek dozda öldürür, doğru dozda ise iyileştirir.Yani sizin mantığınıza göre, diyelim ki İslami literatürde yer alan ve insanlara zarar veren, onları öldüren bir dua, vefk veya tılsım olunca —ki burada bunlardan ne kadar çok var— o zaman bu helal mi oluyor? Sırf Arapça harflerle yazıldı diye mi? Bizim literatürümüzde şirkle ve cin isimleriyle dolu ne kadar çok azimet var. Ama temel bilgiler ve bunların her birinde evrenin işleyişine dair bir kod var; şimdi bu kötü bir şey mi oldu?