İyi de bunda sevinecek veya büyütecek ne var ki istemediğin kadar bulursun maşallah bi nüfus var malum. Ben kaç yıldır evlilik teklifleri almaktan bıktım

duruişiti açık olunca farkeden damlıyor. Hani alimler dualite anlamında derler ya o alem buranın tersidir diye adetler de ters galiba kızlar erkeklere evlilik teklif ediyor
Bigün en sonunda artık dedim ki ya arkadaş oradaki erkeklerin köküne kıran mı girdi buraya sarıyosunuz

git kendi aleminden bul evlen mis gibi dibine kadar yaşa aşkını ne yapıcan başka boyuttan adamı sen bana dokunamazsın ben sana evlenip ne olacak.
Hele bir tanesinde kabile devreye girdi demezler mi bizde reddedilmek çok onur kırıcı bir vaziyettir diye. E abi ben ne deyim size kendiniz gelmişsiniz sormuşsunuz ben napayım benim o alemle işim yok gücüm yok ilgim yok alakam yok öyle şey mi olur.
Baktım olmayacak ısrar hat safhada son sonu bir hoca buldum da konuştu ne yaptı ettiyse gönüllerini bir şekilde yapıp göndermiş. Velhasılkelam O "kız onu kaçırmıştır" espirisi de boş değil yani