Cezalandırmak için sahihtir!
Esselamu aleyküm verahmetullah
Cezalandırma konularına selam ile giriş yapmak pek hoş değil amma neyse.
Bu vereceğim terkib işin ehli bir büyücü terkibidir.
Evvela elinize bir koç ciğeri alacaksınız
Vede 7 tane çivi ile bir kırmızı ip bir fotoğraf vede bir çekiç.
Kıbleye ters oturup önünüze bir tahta koyun.
Tahtanın üzerine ciğeri ve ciğerin üzerine resmi koyun .
Sonra işlemi yapacağınız kişinin ana adı ve kişinin kendi adını malum ebcedle şerli esmasına bulmaya göre hesab edip nutkedin .
Bulduğunuz esmalar şifredir anahtardır.
Sonra kullanılan sureyide nutkedip şerlisini bulun. Ve yine hem surenin ebcedini hemde kişinin ana adı ve kendi adının ebcedi toplayıp şerlisi niyetiyle yine nutkedin.
Daha sonra malum sureyi adedince okuyun .
Okuma tamamlanınca tevkilini de verip çiviyi resimle ciğerin üzerine çakın.
Bu usulle 7 çivi tamam olacak.
Daha sonra bu ciğeri alın ve kimsesiz yahudi bir mezarın üzerine gömün yani taşların arasına falan görünmeyecek şekilde sıkıştırın.
Kişi çiviler çakılırken ölmedi ise et o mezarda çürüdükçe hastalanıp ölecektir.
Bu çok tehlikelidir. Ve direk büyüdür haramdır.
Zatem tam halini paylaşmadım buhurları suresi ve daha onlarca detayı var gizlediğim misal o detaylardan biri bu işlemi yaparken abdesti kesinlikle bozmuş olacaksınız.
Kendinizi tuzlu çembere almış olacaksınız.
Büyüde koruma yaparken dua sure kullanılmaz tılsımlı sözler gerekli. Onları kullanacaksınız.
Daha çok detay var ehli olmayan yapmasın diye demedim.
Bunu ne için paylaştığıma gelecek olursak.
Taksidi bitipte adamın peşini bırakmayan tefecilere, devamlı tehdit edip duran öldürmek isteyen kanlı yada kan davalılara, şantaj yapan sapıklara, dolandıran kişinin Hayatını mahveden dolandırıcılara vs yapılır demiyim yapılabilir diyeyim zira her ne olursa olsun büyüdür ve kişiye muhakkak bir musallat olarak geri dönüşü olur.
Ailenisinin can tehlikesi olanlar için paylaştım ama yinede bana kalırsa yapılmaması en doğrusudur.
Kırmızı ip detayını vermedim çünkü orası en önemli kısımdır. Orası olmadan büyü tutmaz. Bilenler için bilgi olsun diye paylaştık
|