Eşim 8 kardeş 7 kız 1 oğlan kayınvalidem herbirine 5 er tane arsa vermiş sadece oğluna kızlarında onayı ile eski bir ev bırakmış damatlar bu arsaların altından girip üstünden çıktılar beleş para gibi gördüler he şunuda yazmalıyım maddi ve manevi annesine eşim baktı Allah biliyor.. eviide ablaları eşime akidle haklarını verdiler bu arada maddi ve manevi evin tek erkek çoçuk olması sebebi ile hepsine eşim koştu (kimine araba kimine ev ) o eski evi hiç satmadı ama annede vefat edince evi mütayite verdi hesap edemedikleri sattıkları o eski evin yeri zamanla değerlenmiş oldu ondan sonrada başladılar çeneye iyikide eşime zamanında ablaları vermiş yoksa kayınvalidem ölmeden bizi sokağa atarlardı damatlar onderece acımasız hatta bir ablası 2 çoçuğu gelini vevtorunları eşimin evinde kira vermeden oturuyor yıllardır….ben bu olaylarda akid olaylarından nice sonra eşimle evlendim konuları bilmem benim konum ;görümcelerimden birinin kızı paraya çok sıkıştı icradan kurtardım bende oğlumun sünnet altınını verdim bana ;yenge söz en kısa zamanda ödeyecem dedi 15 yıl oldu ödemiyor dayıları apartmandan daire versin öyle bana ödşyeceklermiş
|