Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Ay hocam Allah korusun o kadar beddua etmeyelim. Sonuçta bu işlerin şer kısmıda var .
Elbette doğru değil ama Allah kapı açmış biz ne yapak şimdi. Yolunu şaşıran sapkınlar oraya, hak yolunda olanlar hayır kasınına yönelecek.
|
Sözüm kesindir kıymetlim
Gerçekten eşiyle büyük sorunları olankar var günde 12 kişi alıyorsam 7 si ağır musallat 5 i apır ailevi problemleri var ona binaen attım eğer değilse kullanmasın kenfi bilir
Bu amel feth kilitlidir niyeti haram olanın boynuna vurulur bunu ben söylemiyorum yapan kendine yazık eder ben ikazı şedit kullanmazsam kendine zarar verir
Alıntı:
Mesturu Nickli Üyeden Alıntı
Harama kullanılırsa Bu şerefli sûrenin azîmetin ve harflerin rûhânî muhafızları hadimleri huzurunda açıkça ahdediyor ve ihtar ediyorum ki Her kim bu teshîr ve celb mîzanını şerîate aykırı bir işe haram bir münasebete bir yuvayı yıkmaya veya bir kulun iradesini haksız yere gasbetmeye alet ederse Fatihanın nûrânî hüddamı o kimseye rahmet değil zahmet feth değil kahır ve musibet getirsin Okuduğu her bir ayet ve harf o art niyetli kişinin rûhuna kalkan değil rûhâniyetin eliyle çekilmiş keskin bir azap kılıcı olsun Bu ilmin namusunu haram yolda çiğneyenler iki cihanda rûhânîlerin hışmına uğrasın yolları bağlansın ve teshîr etmek istedikleri matlubu kendi başlarına en büyük bela haline gelsin
|
Anaaa eklemeyi unutmusum
Allahümme sehhirlî matlûbî ve sehhirlî kalbe mahlûkâtike ecmaîn. Kemâ sehhartel bahra li Mûsâ aleyhisselâm ve kemâ sehhartel hadîde li Dâvûde aleyhisselâm. Ve leyyin lî kulûbehüm kemâ leyyentel hadîde li Dâvûd. Yâ Mukallibel kulûbi kaddis sirrî ve sehhirlî rûhâniyyete hâzihis sûretiş şerîfeh