Alıntı:
Fatih79 Nickli Üyeden Alıntı
"benim bildigim yüzlerce hem menzil hem ismail aga cematinden musallatlı büyüye ugramış insan var niye bi besmele ile almıyorlar"
Aynen öyle ne güzel buyurmuşsunuz. Aynı bu dediğinizi başka bir ehil hoca'da bizzat söylemişti. Bu tarikatlardan sayısız musallatlı geldi yıllarca dedi.
Şunu da yazma ihtiyacı hissettim şimdi. Yani benim yukarıda yazdığım mesaj da gerçek tasarruf sahibi zât'lar için kesinlikle hiç bir tarikat'a da pay çıkmasın buradan. Bilhassa "tarikat" "cemaat" olan tüm oluşumlar gözümüzde şüphelidir öyle de olmalıdır çünkü bu ahir zamanın dikkat gerektiren dengesi budur. Yani tüm tarikat ve cemaat liderlerini bu yazımdaki işaret edilen örnekten tenzih ederek onlara pay/aklama çıkmaması gerektiği uyarısını geçmeyi de sorumluluk bilirim.
|
gebze sanayide arabanın direksiyonunu tamir ettiriyordum,,usta geldi konuşurken bi baktım koynunda gümüş bi muska ustam bunu ehlimi yazdı dedim,,,konuşmaya başladık adam 45 yaş civarı mahmud efendi hzleri yani ismail aga oraya baglı bi kuran kusunda hocaymış..bu adama orda hocalık yaparken musallata ugramış ,bana dediki tarikattan uzak dur ben bıraktım bidaha işim olmaz dedi...bu adam çoçuklugundan beri o kapıya baglı biriymiş ....düşünün kuran egitimi veren bi hoca bu hale gelirse normal bi sofiye neler yaparlar