Alıntı:
Fena Nickli Üyeden Alıntı
kumar mı bilmiyorum zaten hiçbi şey bildiğim yok orası kesin özürlü gibi bişeyim yoksa böyle bi hataya düşmezdim para benim değildi annemindi bu sabah anlattım dedim ben çok kötü birşey yapmış olsam bile ölmemi istemez miydin diye senden daha değerli değil dedi ama inan öyle bi alçaldım ki şeytan üstte kalır benden zaten bundan öncesinde aşk acısı çekiyordum hala da duruyor 1 seneye yakın konuştuğum biriydi yabancı aşık oldum aklımdan çıkaramaz hale geldim sonra birkaç kere intiharden bahsettim sebebi de birden fazla sebebi vardı biri ona olan sevgimden dolayı diğeri herşeyin anlamsız olmasından dolayı bikaç kere panik yaptı ben seni seviyorum umursuyorum dedi sonra baya bi süre daha konuştuk bi kere borcu vardı yardım ettim ona çok teşekkür etti kurtardın beni dedi sonra bi süre konuşmayı kesti benle meşguluüm falan diyodu üniversite okuyor kendisi ama kim o kadar meşgul olabilir? 3 hafta konuşmadığı oldu benimle tabi ben bu süreçlerde delirecek gibi oldum çünkü hiçbişey beklemediğim halde hayattımda ilk defa konuşmaktan keyif aldığım gerçekten sevebildiğim biriydi şubat ayının sonlarına doğru gene intihardan bahsedince engelledi beni ben heryerden ulaşmaya çalıştım heryerden engelledi beni mahvoldum sadece ilk tanıştığımız platfromdan arkadaşlardan çıkarmamış ama aylardır konuşmuyor sanki yok olmuşşum gibi davranıyor. şuan tek ümidim Allah'tan beni yok etmesi başka birşey değil sonsuz merhametiyle beni yok etmesi başka birşey istemiyorum yeterince acı çektim çekmediysem de Allahın kararı ama artık dayanamıyorum daha fazla zorlayamıyorum sebep de bulamıyorum yaşamak için hatalarımdan önceki ve günahlarımdan önceki yalvarışlarımın gözyaşlarımın eğer en ufak değeri varsa ben Allaha güveniyorum kendimi öldürsem de Allah benim ne yaşadığımı bildiği için bana ona göre muamele edecektir.
|
Öyle bir şey yok ne yaşarsan yaşa Allah senin intihar günahını hafifletmez.
Ayrıca sürekli intihar intihar dersen gerçektende insanlar senden uzaklaşır.
Adı bile çok kötü sürekli en ufak bir şeyde intiharı öne sürme. Bu seni değerli yapmaz değersizleştirir.
Başkasının parasıylada bir şeyler yapıyorsan artık o senin düşüneceğin bileceğin bir şey.
Olayın altından çok farklı şeyler çıkıyor.
Bundan kurtulmanın tek ihtimali çalışıp ödenmek aksi yok. Annene borçluysan git söyle anne sana her ay şu kadar para vereceğim yavaş yavaş ödeyeceğim de. İntihar edeceğim diyede söylenip durma o söz sana her kapıyı açmaz.
Bende çok büyük bir olay var sanıyorum.
Diyorum her halde adamın evini falan alacak banka elinden çoluk çocuk sokakta kalacak diyorum. Annen o senin af dilesen ben bir hata yaptım ödeyecek gücümde yok beni affet desen yine affeder.