Alıntı:
Talebe2021 Nickli Üyeden Alıntı
Yıldız düşüklüğün de kişinin ismi de önemlidir diyen Havas paylaşımı gördüm, harfler ve seslerin öneminden bahsediyor. İsim değiştirmek yada eklemek gerçekten de kişinin enerjisi hakkında tesiri var mıdır? İsmin kişi üzerinde etkisi nedir?
|
Bu dediğini şu şekilde sormalıydın;
İsimlerimizin kader üzerine tesiri erkisi nedir ?
İsimlerin insan kaderine etkisi büyüktür ama kader çok derin mevzu olduğu için girmeyeceğim. İsimlerimiz birer mıknatıstır tabiri caizse. Misal ezgin diye isim koyulan bir çocuk mıknatıs gibi tüm uğursuzluğu üzerine çeker ve herkes tarafından ezilir.
(Benim kuzenimdir sonradan annesi çocuğa ikinci bir isim daha koydurdu çocuk toparladı)
Bir diğer örnek Asiye ismi .
Bu isimdeki kişiler çok çile çeker özellikle eşlerinden.
Birde başka sıkıntılarda vardır bir örnek verelim.
Mesela bir çocuk düşünelim adı soner olsun soyadıda çiçekli . Soner çiçekli diye bir isme sahip birinin yükseliş potansiyeli varmı sence?
Mümkün değil çünkü bu isimlerde baskılanma ve ezilme durumu söz konusudur.
İsmin önemi olduğu kadar soy isimde önemli.
Mesela mehmet Aslan bu isimdede yükseliş potansiyeli var.
Ben ilerde çocuklarım olursa Alpay akın ve Kenan Aral koyacağım yükselişten ziyade ağır bir otorite var. Soy adıda yükselişi destekliyor.
Biraz alışılagelenin dışına çıkmak gerek.
Hatta mümkünse soy isim bile değiştirilmeli.
Soy adı sağduyo diye yada vatandaş diye tanıdıklarım var bunlarda hiç bir zaman yükseliş mümkün değil olmaz.
Elbette Allah’ın yazgısıdır kimin ne olacağı belli olmaz ama isimlern ve soy isimlerin insan üzerinde bıraktığı anlam ve enerjiler bunu fısıldıyor.