Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
yahu gözüm ne yapacaksin hüddam davetini
cinlerle basedebildinmi de hüddamlara sicrama yapip atladin!
tabikide (eger gelse) perdelerin acik olacak ki konusmalisin
bende bir kac yüzbin hüddam var birini sana vereyim ne yapacaksin onunla nasil görevlendirme yapacaksin ehliyetin varmi icazetin varmi birak bu alemi
forumda o kadar sorularin varki hep bu davet ve musallatlarla ilgili
kurtulmakmi istiyorsun basina belami almak istiyorsun anlasilmiyorki!
inan perdelerin acilsa bu kezde onlari kapatmak icin ugrasacaksin
su an bir kardesimiz var kalp gözü acik o bile kapatmak istiyor neden?
cünkü herseyi görüyor ve onlara hükmetme icazeti ehliyeti olmadigi icin kapattirmak istiyor üstelik musallat kapmisti
yani senin kaldirma gücün 50 kilo sen ise 500 kiloluk yük kaldirmak istiyorsun
o zaman altinda kalip ezilirsin
sevgi ile
|
Hocam bir davet yaptım göz perdem kapalı diye göremedim icabet olunmadı davete yada oldu ben göremiyorum ama yapanların göz perdesi kapalı olmasına rağmen gördüler artık nasip meselesi mi bilmiyorum dedimki belki hüddam daveti için göz perdesinin açık olmasına gerek yoktur çünkü bir yerde okumuştum bu hüddamlar vefat eden alimlerin evliyaların ruhu gibi bişeymiş yani onlar vefat ettiğinde gayb alemine geçiyormuş diye biliyorum ondan dolayı sormuştum.Benim yardıma ihtiyacım var bir konuda ya varlığım olması lazım yada varlığı olan birisinin bana yardımcı olması lazım yoksa bende biliyorum uğraşılacak işler değil tehlikeli ve zahmetliler ama başka çarem yok güzel hocam.Saygı ve sevgilerimle.Yardimci olabilecek birisi de olursa bana özelden yazabilir.Tekrardan saygılarımla