Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Esselamu aleyküm verahmetullah
Kıymetli üstadım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve hocalarımız
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kardeşlerim…!
Bu konuda batı majisi ile bizim Havvasın arasında başlıkta gördüğünüz konu hakkında bir benzerlik varmı bunu tartışacağız.
Kıymetli hocalarım ve kardeşlerim
Malumunuz üzere batı majisinde bazı koruma çalışmaları var.
Örneğin Kabala bilekliği diye adlandırılan dualarla düğümlenen kırmızı ip gibi.
Şunu sormak istiyorum sizlere:
Batı majisinde temin örnek verdiğim gibi bir çok bilinen düğümle yapılan koruma uygulamaları var
Peki havvas ilmindede yani bizim majik ve okültik alanlarımızdada düğümlere koruma yapılabilirmi?
Bu mümkünmüdür?
Misal ayetlerle bir çalışma hazırlanır ve bir azamet terkib edilir.
O ayeti okuyup azametle tevkilini vererek ipi düğümlesek koruma çalışması yapmış olurmuyuz? İslami yöndende caiz olup olmadığını sual ediyorum aynı zamanda sizlere?
Felak suresinde düğümlere üfüren üfürükçüden bahsedilir ama bu büyü yapmak için değil koruma için yapılacak. Şeriatın bu husustaki Hükmü nedir?
Vede şerren haram olsa bile sualime cevap bekliyorum farzedelimki haram olduğu halde yapıldı tutma ihtimali nedir?
Tabi Allah izin verdiği taktirde.
Böyle bir şey yapma niyetim yok özelliklede haramsa. Merak ettiğim şeyi sizlere tam anlamıyla aktarabilmek için ağır tabir kullandım harama meil varmış gibi. Yanlış anlaşılmak istemem.
|
Maji büyü demektir,
Büyü ile felak suresini bir araya getirmek!!
Hak ile batılı bir araya getirmek!!
Haram ile helalı bir araya getirmek!!
Şer ile hayrı bir araya getirmek
1500 yıllık helal havas sistemine ipe düğüm atarak yeni bir çığır açmak!!,
Buna karar verecek alim var mı?, varsa kim?
Yada bu oluşuma evet diyecek babayiğit alim kim?