Alıntı:
ilimtalebesi1 Nickli Üyeden Alıntı
Ben de çok normal değilim hocam  bence Allah CC bu ilmi normal şartlarda başaramayacagimiz bir yardıma ihtiyacımız olduğunda işlerimizin hayatımızın kolaylaşması için vermiş insanlara,insanlığa.Allah bu ilmi iyi işlerde kullanmayı herkese nasip etsin bazıları çok şanslı göz perdesi açık kulak perdesi açık ilmi var ama gel gör ki kötü işlerde şer işlerde kullanıyorlar insanlara zulmediyorlar bu bilgiyle Allah ahirette bizi böyle insanlarla yanyana getirmesin aynı yere koymasın
|
Ben sana tecrübemi anlatayım gerisini sen düşün.Bende çok meraklıydım böyle gizi şeyleri falan ögrenmek istiyordum hatta her şeyi.Kötü bir şey olur diye cesaret edemiyordum davete veya keşif işlerine.Sonra hepsine birden başladım.Çevremdekilere güveniyordum başıma bir iş gelirse diye.Neyse devam ettim zikirlere 40. günlere yaklaştığımda muazzam bir sıkınti başladı ruhsal.Psikoloğa falan gittim sonra psikolojik olmadığını anladım.Özetle vucudumun kimyası bozuldu stres moduna girdim öyle ki daha sıkıntilar ilk başladığında ülser oldum.Nefes darlığı mide acısı...Sonra kafam aptallaşmaya başladı gözlerimin kalitesi bozuldu galiba beyin sisinin yüksek hali gibi bir şey bilmiyorum.En önemlisi mutluluk ve huzur denen şey kalmtı uzun bir süreliğine full ama full stres.Her gün intihar etmeden bir gün daha dayanmaya çalışıyordum acıdan dolayı..Sınavıma çalışamadım hiç yksye.He biraz istediğim bilgiler falan oldu ama huzur olmayinca...merakta ôgrenmekle gidiyor zaten.Neyse yani tavsiyem bu görünen dünyanın zahiri mutlluluk için yeterli çünkü başa ne geleceğini bilemiyorsun tehlikeli.Hala cebelleşiyorum yani 8 ay falan oldu devamke.Bu arada söyleyeyim bendeki sıkıntıkarın sebebei kulak perdesinin aralanmasından o işte beklenen gibi kolay değil işte.Çevrende dolu şeytan görüo ne yapacan bence konuşamazsın da neyse Allah sizlere de bana da şifa versin.