Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Maji büyü demektir,
Büyü ile felak suresini bir araya getirmek!!
Hak ile batılı bir araya getirmek!!
Haram ile helalı bir araya getirmek!!
Şer ile hayrı bir araya getirmek
1500 yıllık helal havas sistemine ipe düğüm atarak yeni bir çığır açmak!!,
Buna karar verecek alim var mı?, varsa kim?
Yada bu oluşuma evet diyecek babayiğit alim kim?
|
Anladım efendim.
Tehlikeli bir soru sormuşum demekki yine.
Zaten yapmayacağımda öğrenme aşamasında olduğum için sizin gibi hocalarımızlada irtibat sağlıyorken aklıma takılacak şeyleri sual edip doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum.
Yine birinde gördüm ,öyle aklıma bu soru takıldı desem kızacaksınız muhtemelen bana .
Bu yüzden dememiş gibi olayım.
Seviyorum hocam sizi 😘
Alıntı:
Mesturu Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar kudretli ve kuvvetli korunma uygulamaları varken olup olmayacağı belirsiz öyle saçma bir şey ne gerek var bakara ben senin bunu uygulayacağını biliyorum sadece merak amacıyla sorduğunu da biliyorum ama ben buna tutar dersem taşlanırım tutmaz dersem yalan söylerim biz Allahın ayetleri ile hazırladığımız vefklerr bile çoğunda doğrudan ayet yazmasa dahi duyduğumuz hürmet ve saygıdan bazı sınırlar çiziyoruz geçemeyecek sınırlar
Ki Ben düğümlerin korumaya yardımcı olacağını düşünmüyorum aksine felat’la düğümlenen düğünlerin insana zarar vereceğini düşünüyorum
Maji dediğin şey büyünün hafiflettiilmiş adıdır materyal kullanma merakını anlamakta zorlık yaşıyorum napcaz düğümü salla gitsin
Uygulamayacagını*
|
Hocam materyalsiz yapılan işlemeler bana bir türlü tatmin edici gelmiyor.
Yaptığım işlemin elle tutulur gözle görülür bir yanı olması lazım.
Bir de sadece okuma yaparak ben yol kat edemiyorum. Haliyle materyallere sarılıyorum.
Materyalciyim yani
5,6,7. (Kur'an'ı) ona, üstün güçlere sahip, muhteşem görünümlü (Cebrail) öğretti. O, en yüksek ufukta bulunuyorken (aslî sûretine girip) doğruldu.
8. Sonra (ona) yaklaştı derken sarkıp daha da yakın oldu.
9. (Peygambere olan mesafesi) iki yay aralığı kadar, yahut daha az oldu.
NECM/1-11.ayet
|