Alıntı:
yardmisteyenkul Nickli Üyeden Alıntı
bunun doğruluğu nedir ben cahilliğimden soruyorum merakımdan soruyorum
kader bizim anlayacağımız birşey değil ama bazı küçük noktaları anlayabilirz
mesela nerde doğduğumuzu veya annemizi babamızı seçemeyiz ama kimle evleneceğimizi kimle dost olacağımızı seçebiliriz bunlar bizim şrademiz dahiilindedir kaderimizde birşey varsa mutlaka yaşarız karşımıza çıkar veyahut baika birşey olur ama onu seçip seçmemekte bizim irademize bağlı değilmidir yada karşı tarafın iradesine bağlı değilmidir
insan elinin tersiye ittikten sonra kaderim kısmetim değildi diyebilir mi
şu öğretildi ama bize nasibin kolay olandır herşeyin en iyisini Allah bilir tabiki
insan eliyle ittiğini kkalbiyle elbet arayacaktır
cahil kardeşinizi bi aydınlaltın @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @İMAS
|
Bak burada çok güzel anlatılmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
yardmisteyenkul Nickli Üyeden Alıntı
bunun doğruluğu nedir ben cahilliğimden soruyorum merakımdan soruyorum
kader bizim anlayacağımız birşey değil ama bazı küçük noktaları anlayabilirz
mesela nerde doğduğumuzu veya annemizi babamızı seçemeyiz ama kimle evleneceğimizi kimle dost olacağımızı seçebiliriz bunlar bizim şrademiz dahiilindedir kaderimizde birşey varsa mutlaka yaşarız karşımıza çıkar veyahut baika birşey olur ama onu seçip seçmemekte bizim irademize bağlı değilmidir yada karşı tarafın iradesine bağlı değilmidir
insan elinin tersiye ittikten sonra kaderim kısmetim değildi diyebilir mi
şu öğretildi ama bize nasibin kolay olandır herşeyin en iyisini Allah bilir tabiki
insan eliyle ittiğini kkalbiyle elbet arayacaktır
cahil kardeşinizi bi aydınlaltın @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @İMAS
|
Buradakinede bak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu site bir hazine daha bir çok konu var