Alıntı:
Buse3437 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben eski üyeyim aslında ama hesabıma ulaşamayınca yeniden açmak zorunda kaldım.
ben 10 yıldır musallatla ugrasıyordum çok ciddi bir vesvese durumu vardı hayatım panik atakla gecti onun suclamalarından.
daha sonra durumum ilerledi ben ibranice konusup kendimi kaybediyordum tuhaf hareketler yapıp konusuyordum beni iyice ele gecirmisti..
Daha sonra hoca bulundu ve evime gelip beni 2 günde temizledi ama o temizleme işlemleride çok zordu psikilojik olarak.
daha sonra ses kesildi görüntü gitti sanki sihirli degnek degmişti bana herseyi unuttum ama musallat sonrası tedavide gördüm ve ilaçta kullandım daha sonra hersey düzelince ilacıda bıraktım 1 yıl olucak..
hersey cok güzel giderken 1 yıldır ne ses ne görüntü aklıma bile gelmiyordu ama 2 hafta önce biraz sıkıntılı bie dönemimdi aile içi tartısmalarımız vardı
Kücük bir oglum var 6 yasında özür dilerim onu tuvalete götürdüm ve o sırada içimde bir sıkıntı hissettim o zamanlardaki gibi terleme kaygı anlam veremedim üzerinde durmadım ama sürekli kendimi kontrol etmeye basladım geldi mi gitti mi ne oldu diye hocama söyledim tertemizsin kafana takma dedi ama ben sürekli tetikteyim bir bebegim daha var bide ilgilenmem gereken özel bir bebek dogustan yemek borusu yok..
Size sormak istedigim sizce o zamanki travmalarım mı tetiklendi yoksa bana ne oldu?
bu arada 6 yasındaki oglumuda okuttum inanılmaz nazar cıktı acaba onu mu hissettim dedim bilemiyorum çok uzun yazdım özür dilerim..
|
İlacı bıraktıysan onunla alakalı olabilir .
İlacı bırakmak için daha erkenmiş demekki.
Kafa kendini daha toplayamamış olabilir.
Hoca yok bir şey diyorsa yoktur evham yapma.
Anlaşılan çocukların için endişeleniyorsun korkma bir şey olmaz. Yinede içim rahat etsin diyorsan bir dua falan yazdır tak yakalarına.
Bu arada önceki adın neydi sitede
5,6,7. (Kur'an'ı) ona, üstün güçlere sahip, muhteşem görünümlü (Cebrail) öğretti. O, en yüksek ufukta bulunuyorken (aslî sûretine girip) doğruldu.
8. Sonra (ona) yaklaştı derken sarkıp daha da yakın oldu.
9. (Peygambere olan mesafesi) iki yay aralığı kadar, yahut daha az oldu.
NECM/1-11.ayet
|