Alıntı:
Logos Nickli Üyeden Alıntı
Eski kitaplarda genelde Klasik okunamayacak kadar karışık hızlıca not alınmış (muhtemelen kendi kullanımı için) bugüne birşekilde ulaşmış vefklerde bazı harflerden emin olunmuyor anca işin ehli vefkin tasarımına bakıp harfin ne olduğunu buluyor, burada modern temiz tasarım bir vefk var acaba hangi kaynaktan ne netlikte alındı yoksa sıfırdan mı yapıldı, bir süre sonra böyle sorgular oluyorsunuz. Emeğinize sağlık sin60
|
bu konudaki vefkin biri şemsül mearif ten alıntı biride 300 yıllık bi havas kitabından ,,,ilk vefk nette gezen yavan olan hatta etrafında bişiler yazmayan o etrafındaki esma ve melek isimlerini ben ekledim...ilk başta harika bi konuya deginmişiniz eski kitaplara bakınca insanın aklına birsürü soru işareti geliyor bu kitabı yazan kişinin gözleri iyi görüyormuydu yani yakını görme sorunu varmıydı ,,bu işi ne kadar biliyordu ve amacı gerçekten insanlara yardım etmekmi yoksa akçe içinmi bu işi yapıyordu...ben 5 yıldır yüzlerce kitabı kurcaladım inanın çogu boş hemde bomboş adam kitabın ya sonuna yada başına bi uyduruk vefk yada mühür gibi bişi karalamış havas kitabı diye insanlara satmış...yada başka bi kitaptan gördügü umuma icazeti olmayan vefki yazmış bu havas ilmi çok karışık çok zor bi ilim....