Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
Ahh ahh sendemi bakara diğer 2 farklı üyenin konusunada yazdım ama cevap gelmemişti umarım sen cevaplarsın. Bu göz perdesini kaldırınca ne olacak? Hayatını bu şekil devam ettirebilecek misin? En basitinden konuşacak olursak gece dışarı çıkabilecek misin? Malum yaz geldi insan evde duramıyor. Benim merak ettiğim genel olarak perdeler kalkınca kişi ne olmasını bekliyor cin, ifrit tutmayı peşlemeyi mi?
Bu konuda @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimizin geçenlerde açtığı konuda bu söz çok hoşuma gitti;
Kur'an'ın emrini duymayan kulağa gaybdan ses gelse
ne olur? Kendi nefsinin hilesini görmeyen insan
cinleri görse ne olur?
|
Çok doğru bir söz hocam.
Ama Benim amacım cinleri görmek vs değil.
Cinler benim için önemli bir unsur bile değil.
Göz perdemin açılması benim için bazı hakikatlerin gün yüzüne çıkması demek.
Ayrıca Bir böyle ibadet etmek var bir de perde açıkken hakikati görüyor iken Kalp bir şeylere tatmin olmuş iken ibadet etmek var.
Amacım cin görmek yada onları tabirinizce tutmak peşlemek değildir.
hayalini kurduğum şeyin ne kadar ağır olduğunun elbette farkındayım.
Ve lakin her ne kadar ağır olursa olsun yaşayıp görmek istiyorum.
Göz perdesinin açılması demek çevrekileri görmek demek onları görmek demek musallatlı ile musallatsızı ayırt edebilmek demek onları görmek demek şerlerinden emin olmak demek.
Görmediğim bir şeye karşı savaş veremem.
Görmediğim varlığı yenemem.
Hemde bir yerden giriş yapamam lazım artık benim bu ilime. Mürşidim yok kimse kabul etmiyor. Olsun yapacak bir şeyde yok başım sıkışınca sizlere koşacağım yardım etmezseniz en fazla ne olabilir ölsem ne olacak ben ölümdende korkmuyorum. Gözüm artık iyice karardı.
8-10 yaşlarında küçük bir çocukkenden beridir ben mürşid arayışındayım.
Ve uzun zamandır hem bulamadığım gibi hemde musallatla yaşıyorum. Alışığım ben .
Allahtan başka hiç bir şey beni korkutamaz.
Bu ilime girmek istememdeki sebepde
Öyle bir hoca olacağımki insanlardan hiç bir karşılık almadan onları sıkıntılarından kurtaracağım malzemeyi kendim çalışıp kazandığımdan sadaka diye vereceğim.
Bence en iyi sadakada budur.
Keşif ehli olup kabir haletlerini izleyeceğim.
Benim amaç hıdırdır.
Onunla görüşmek isterim.
Ben yalnızca batıni değil tüm ilimlere aşığım.
Ama hiç birinde bir yol gösterici bulamadım.
Gittiğim medresede bile hocalar fetöcü bilmemneci çıkıyor ben nasıl güvenip gideceğim.
Bir başıma artık yola devam.