Alıntı:
Kaya3451 Nickli Üyeden Alıntı
Bizimkiler sabret karım akıllanır diyor zaten.Abi yazdığımı doğru anladığını varsayarak sana bişey soracam sende hiç din iman vicdan yok mu?Varsayki senin kızını istemeye geliyorlar sende ayrı ev diyorsun ikiside memur maaşı var diyorsun aile de sana diyorki kız bizim aile apartmanında otursun parayı sana versin diyor sen yok tövbe istemem diyorsun evlendikten sonra da sen diyorsun ki vermesin şerefsizlik değil mi bu?Deseydi ayrı ev kızımın parasına da dokunmayacan çayımızı içer kalkardık
Abi ya dersin şunu yap yuvanın huzur için ya da sabret dersin onun için sordum
|
Sizin kızın kazandığı hakkında anlaşmaya çalışmanız zaten hata . Senin eşin parayı tabiki sana verecek. Siz bir defa adamlara yeşil ışık yakmışsınız onlarda su istimal ediyor.
En başta söyledim yine söylüyorum aileni ve ailesini yuvanıza karıştırırsanız o yuva daha fazla ayakta durmaz.
5,6,7. (Kur'an'ı) ona, üstün güçlere sahip, muhteşem görünümlü (Cebrail) öğretti. O, en yüksek ufukta bulunuyorken (aslî sûretine girip) doğruldu.
8. Sonra (ona) yaklaştı derken sarkıp daha da yakın oldu.
9. (Peygambere olan mesafesi) iki yay aralığı kadar, yahut daha az oldu.
NECM/1-11.ayet
|