Alıntı:
Kaya3451 Nickli Üyeden Alıntı
Abi dinliyor mu sence?Önceden plan yapmışlar abi tüm ailesi böyle.Benim taksitlerim maaşımdan 6 bin fazla yani -6 dayım her ay borcun asgarisini ödüyorum.Yok abi ilk başta paramızı biriktirir ev alırız diyorduk demiyordu ben paramı katmam.şimdi 180 derece döndü ben nasıl ev alacam bu ekonomi de abi daha çok şey var yazmakla uğraşmak istemiyorum.
Benim ailem karışmıyor bizimkiler 2 aydır evliyim evime daha gelmedi siz iki kişisiniz siz gelin diyorlar bizimkiler 5-6 kişi.Abi yeşil ışık değil ilk başta böyle konuşmadılar düğünden sonra maaş yattığında böyle yaptılar.Plan yani
|
Planmıdır bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun.
Ödemelerin gelirinden çok yüksek.
şimdi yine çok sıkıntı olmaz ama asgarisini ödediğin için 5-6 ay sonra biriktiği zaman çok sıkıntıya gireceksin.
Celble muhabbete falan yönlendirmeyeyim diyorum ama başka çaren yok gibi .
Muhabbet işlemi yaptır bir şey yaptır sana parada destek olsun borcunuzu ödeyin.
Yine boşanmak istiyorsan boşanırsın ama şimdi boşanmaya kalkma çok sıkıntıya gireceksin.
Birini bul yaptır ne diyeyim.
Hakkında hayırlısı
5,6,7. (Kur'an'ı) ona, üstün güçlere sahip, muhteşem görünümlü (Cebrail) öğretti. O, en yüksek ufukta bulunuyorken (aslî sûretine girip) doğruldu.
8. Sonra (ona) yaklaştı derken sarkıp daha da yakın oldu.
9. (Peygambere olan mesafesi) iki yay aralığı kadar, yahut daha az oldu.
NECM/1-11.ayet
|