Alıntı:
Hersyguzelolsun Nickli Üyeden Alıntı
Aman abi yok yok belki de psikolojiktir burda okuduğum şeylerden dolayı. Ben biraz hassas bi insanım belki de ondan etkileniyorum ufacık bi enerji değişimi bile olsa.
Ama o dediğim Esmaları okumayı bırakınca bi daha olmadı. Hatta öyle bi ürperti bile hissetmedim. Büyük ihtimalle birden fazla Esma olduğu için bana ağır geldi enerjisi. Ama hissettiğim şey ağırlık değildi. Hani böyle lunaparkta yükselen bi oyuncağa binersin de aşağıya inerken hem için kalkar hem de hoşuna gider ya bi yandan öyle bi histi tam olarak. Ama tabi ben o an panikle hemen bıraktım bol salavat çektim Ayetel Kürsi okudum. Günler geçti hala o his aklıma geliyor ara ara. Ama dediğim gibi ben çok korkarım böyle şeylerden. Yanımda cinlerden bahsedilmesine bile izin vermem. Büyük ihtimalle dediğin gibi konu okuduğumla değil benimle ilgili. Şimdi içim daha da rahatladı. En azından psikolojik yaa diyebilirim.
|
Şimdi yaptığın ek tarifle ben sanırım anladım abisi konuyu. Yoo ne in ne cin senin konu yüksek manevi boyut ve ruhsal derinlikte bir konu çok başka yani. Zaten önceki mesajımda da cin vurgusu dahi yapmadım çünkü hiç alakası yok.
Söylediklerimin özeti o konudan ayrı olarak algının açılmaya müsait olabileceğini gerekçeleriyle izah etmek ve sen de böyle bir şeyin olmasını hiç istemediğin için bu sebeple tedbiren pek zikir çekmezsen iyi olur adına istişareydi sen de zaten bırakmışsın.
Bu yaşadığına dair ise başka hiç yorum yapmayacağım hatta yapmamalıyım sen de bu mesajı sessizce oku geç. Sadece kesinlikle korkulacak bir konu değildi onu bil. Güzel bir anı olarak hatrında kalsın. Allah'a emanet ol.