Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Efendim zaten yasak değilmi devletin mülkünü ve toprakların tarihini ele geçirip yasa dışı yollarla satmak yasayı geçtim insani ahlaka aykırıdır.
Bunu ne ile yaparlarsa yapsınlar ister yumurtayla ister horozla ister hardalla ister görüşle ister cin elinden tutup götürsün hatta isterse arz yararak yapsın benim gözümde bu neticeyi değiştirmez . Her şeyden önce bulunanlar haramdır bulan kişi için hiç bir helal tarafı yok.
İki gün önce köyden kuzenim geldi bana anlatıyor bir kuzenim var 23 yaşında diyor.
Elinden hiç bir iş gelmiyor ve o yaşa kadar gelmiş ama çalışmıyor diyor.
Etraftan sürekli para istiyormuş vermeyincede göreceksiniz bir gömü bulacam hepinizden zengin olacam diyormuş.
Adam 23 üne gelmiş çalışmaya bir tarafları yemiyor altın bulup köşeyi dönme hayalleri içerisine kapılıp gitmiş.
Altın gömü bunlar boş hayaller.
Kişiye yar ederlermi altını bilmemneyi.
O niyetle boş olan bir kaç yeri bile kazmış olsa yinede malumunuz olan cinler topluluğunun musallat olması kaçınılmazdır.
Yanlışım varsa tashih buyurun .
Siz en doğrusunu bilirsiniz ben yalnızca fikrimi beyan etmek istedim. ♥ 😘
|
Gömü haram değildir bunu öncelikle söyleyeyim ben Allahın kanunlarını bilir onları yaşarım,hayatımı gömüye adamadım torna ustasıyım kendi emeğimle çalıştığımı yerim ,benim merakım antikanın hepsidir makinelerimde var ama makineyle bitmiyor iş üzerine varmak önemli o yüzden rüyada yolu ile veya cinlerle öğrenmek istiyorum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstadımda uygun görürse tabiki