Alıntı:
54sakarya Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun ,okuyacağım, artık bu durumdan psikolojimin bozulduğunu hissediyorum sürekli bagrınma sürekli bir şeyleri kafasına takıp kin gütme artık o kadar yoruldum ve kırgınımki ,Allah razı olsun okuyqcağım
Kaç defa okumam gerek acsba
|
Hiç üzülmeyin ve kendinizi yalnız hissetmeyin. O kadar çok insan bu dertten muzdarip ki... Kardeş olması ayrı can sıkıcı, çok ağır bi imtihan.
Ben yaklaşık iki yıl boyunca İsra 45'i okudum. Görmek istemediğim bir insan vardı ve karşılaşmamam neredeyse imkansızdı. Bu ayet sayesinde aynı yerde olmamıza rağmen asla beni göremedi.
Daha sonra Yasin Suresi'nin 9.ayetinin ne için okunduğunu öğrendim. Peygamber Efendimiz (SAV) hicret edeceği zaman eline bir avuç toprak alıp savurmuş ve Mekke'den çıkarken düşmanları onu görmemiş. Bunu öğrenince çok rahatlamıştım ve bu ayeti, haset bir akraba için okumaya başladım. O gün bugündür yüzünü hiç görmedim, Allaha çok şükür.
Tekli sayılarda okuyun. Ben öyle yaptım. Bazen bi kere, bazen üç kere şeklinde. Yalnız her gün yapmaya dikkat edin. İki yıl boyunca sürekli okuyup hiç görmediğim insanla, okumayı unuttuğum bi gün karşılaştım. O zaman daha dikkatli olmam gerektiğini anladım.