Alıntı:
Rmzn34 Nickli Üyeden Alıntı
Ben merak etmiyorum ama işin ruhundan anlamayan ezbere dayalı iş yapan gibi olmaz O İsmi Azam Hatemi En büyük Hatem budur bu çocukların elindeki lego parçası değildir istediğin gibi şekilini değişemezsiz terif edildiği üzere çizilmezse Hatem olmaz kombinasyon bozulur isteyen alınabilir ama malesef durum bundan ibaret İnsan olan hekes için fayda veren inanca bile bakılmadan böyle bir hazine ortalıkta dolaşsa şaşılırdı havasta çoğu şeyi sen sakla ama İsmi Azam Hatemini Her yere yay güzel Hayal demi aklı olana bu yeterli gelir
Benim bu sitede bu Hatemin tarif edlil diği üzere yapımını bilen olduğunu sanmıyorum
Celcelutiyye dahil Hodri meydan bikere Kasideler birbirini tutmuyor tahrif olmuş Hatem 13 parça olacak sendekinin sonuna yıldızıda koysan say bakalım kaç parça ediyor bunu bile adım gibi eminim çogu havascı bilmez kullanılan hatemler 14 parça bana bu hususta sallamayla gelmeyin elinde tahrif olmamış Celcelutiyye kasidesi olan gelsin onla konuşalım.
|
Ramazan gider bahsettiğin hatemin sahibinden alır gelir seninde gözüne sokarım o zaman anlarsın millete laf atıp durma oku geç beğenmiyorsan muhalif olma. Ya da düzgün eleştir neyi kanıtlama çabasındasın
Erenler bu meydan er meydanıdır.
|