Alıntı:
Mesturu Nickli Üyeden Alıntı
Tövbe estağfurullah bacım evden taşınmak için uygulamaya ne gerek var dualarını et Allaha sığın çık ev arayısına eğer sorun maddiyatsa başka tabii ki
Çocugunuzunda gözlerinden öpüyorum iyi ki özel bireylerimiz var belki de başımıza taş onlar vesilesiyle yağmıyor
|
Oglumun dogustan yemek borusu yok 18 kere ameliyat oldu daha 1.5 yasında sürec çok zordu. Eşim haliyle tasınmak istemiyor ev kendi evimiz ama -2 kat gercekten cok sıkıntısı var evin bende hani eşimin iknası ve kolaylıkla satılıp söyle yüksek kat ferah bir ev için yapılabilicek bir hacet namazı sormak istedim.
Evin arka odalarında cam bile yok karanlık cok
Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
agır musallat yaşadıysanız bu evden taşınma fikrini hocanız yada bu işlerden anlayan biri söylediyse,,süratle vakit kaybetmeden o evden taşının,,hatta semti hatta şehri degişme imkanı varsa hemen yapın çok faydası olur..ve deniz aşırı bi yere taşınma imkanı varsa öyle yapın bu daha güzel olur....
|
Yok hocamız böyle bişey demedi ama ben yüksek rakamlı sayılarla dua edip yada hacet namazı kılsam yeniden musallat yasarmyım diye merak ettim nelere dikkat etmem gerekir diye