Alıntı:
LOVE Nickli Üyeden Alıntı
elamun Aleyküm arkadaşlar,
Bir niyetim için 300.000 adet "Ya Hayy" esma zikri tertibine başlamak istiyorum. Ancak bu yüksek sayıdaki zikrin usulü konusunda netleşmek istediğim birkaç nokta var:
Bu sayıya ulaşmak için günlük okuma dağılımı nasıl olmalı ve bu zikir toplamda kaç güne yayılmalıdır?
Okuma esnasında riayet edilmesi önerilen özel bir usul veya edep var mıdır?
Bu esmanın suya okunarak tüketilmesi tavsiye edilir mi? Eğer suya okunması daha faziletliyse, bunu zemzem suyu ile yapmak zikrin tesirini veya usulünü etkiler mi?
Değerli bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Allah razı olsun.
|
kardeşim kim veriyor bu formülleri nerden buluyorsunuz bide ya hay esması ile dilek istek için uygun degil ...bu dedigin okumayı yaparsan en fazla 3 hafta sonra sorular kısmında yardım için konu açarsın sesler duyuyorum biri bana dokunuyor pis kokular geliyor rüyamda korkutuyorlar vs vs vs bi istegin varsa namazdan sonra ya allah ya mücib 55 kere yada ya allah ya macid 48 kere her namazın sonunda oku çok faydası olur yada ya allah ya camiu 114 kere...icazetsiz esma zikri 1000 rakamının üzerinde ve 20 gün 30 gün yada 40 gün devam edilmesi tehlikeli olur istisna bazı insanlara bişi olmaz....genede sitede işi bilenler yorum yaparsa daha net bilgi alırsın.....