Alıntı:
LOVE Nickli Üyeden Alıntı
Ben birde bunu anlamıyorum ben Allah'ı anınca bana neden musallat olunuyor ben cinleri hüküm altına falan almak isteyen yada bununla uğraşmıyorum ki sadece iyileşmek istiyorum hem Allah'ı andığım zaman o varlıkların benden uzaklaşması gerekmiyormu bunuda anlayamiyorum icazet diyorlar ben Allah'ı anmak için neden birinden izin alıyorum işim Allahın ismi değil mi ben bunları anlayamıyorum. Niyetim saygısızlık etmek değil bu arada benim kafam karışıyor bazıları oku diyor Allahı anmakla musallat olunur mu diyor bazıları sakin icazetsiz okuma diyor musallat olursun diyor hem ben kimden icazet alıcam nerden bulucam böyle bana icazet vericek adamı bilmiyorum .
|
konuyu açarken bi niyetim için deyip şimdiyse allahı zikrekmek istiyorum demek aynı niyet degil ...her ne şekilde olursa olsun kardeşim bu kadar yüksek esma zikri korumasız izinsiz başına iş açar ,,,büyükler, tarikatlar ,hacılar hocalar yani zikir çekmek isteyene subhanallah la ilaheillallah zikri önerir,,,,esmaül hüsna çekilmezmi çekilir nasıl ebcedi kadar namaz sonrası çekersen bi sıkıntı yaşamazsın..bu ayetlerdede böyledir misal ihlas sursi 3,5 tane okusan bişi olmaz ama sen dersen ben her gün 1002 tane okuyacagım o zaman işler degişir bu vird olmaya başlar bu ayetin görevlileri seni ziyarete başlar vs vs...bu yazdıklarım seni korkutup ulaşacagın mevki yada başarıyı engellemek için için degil ,başına gelebilecek olumsuzluklara karşı uyarıdır...