Alıntı:
Talebe2021 Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm hayırlı günler hocalarım.
Bu hafta özellikle son 4 gündür sosyal hayatımda, iş yerindeki kilşilerden hatta onların aileleri ve arkadaşları da aynı şeyi söylüyorlar.
Bu ne biçim hafta, içim daralıyor, ev daraldı, üzüerimde baskı var, tüm gün uyuyorum, içim de hep uyku hali var, sanki biri göğsüme basıyor vb gibi açıklamalar duyuyorum ve bu kişilerin çoğu birbirinden bağımsız, bir birini tanımayan kişiler.
Bu nasıl bir durumdur yorum yapılma olasılığı var mıdır?
Yani mesela metafizik saldırı olabilir mi yada başka bir durum?
Çok fazla ve birbirini tanımayan kişilerden böyle şeyleri duyunca durduk yere olamaz düşüncesi geldi aklıma ama tabi anlamadığımız, bilmediğimiz konular olunca sorup öğrenmek istedim.
Belki bu yaşanan şey çok farklı basit bir durumdur ama aklıma metafizik saldırılar olabiliyor mu sorusu geldi ve acaba kendi içlerinde bir savaş yaşandıysa bu aleme sirayet edebilirmi merak ettim?
|
Kuruntu değil . Bende çok karşılaşıyorum.
İnsanlar çok bunalımlı ruhları daralıyor bu da onları asabileştiriyor ,saldırganlaştırıyor , arsızlaştırıyor. Şaşmamak gerek bir yandan yahudi hahamların elinde ne olduğu belli olmayan kutuları bu da türkiye için deyip sallaması öbür yandan Papa’nın ve hristiyanların İstanbul aşkı tabiki bir kötülükler yapılıyordur.
Ülkemizin manevi kalkanı çok zayıf.
Biraz daha put dikip açık gezinirlerse bazıları
Başımızda bombaların patlaması yakındır.
Ülkede bilmem kaç milyon insan var ama savşma kabiliyeti ve savaşma cesareti olanlarımız bir avuç . 15 temmuzdaki Allah inancı sağlam ve vatanını sever milletimiz dışında kimse devleti için milleti için ölümü göze almadı.
Herkes haberlerden izledi.
İşte olası bir savaş durumunda savaşacak insanlarda bunlardır. Bu gün yöneticisi için kılını kıpırdatmayan devletinin izzet ve şerefini düşünmeyen yarın öbürgün bir savaş çıksa bırakında hristiyanlar alsın gericilerin eklerinde kaldı bu topraklar bizi onlar yönetsin diyecek adım kadar eminim.
Suriye gibi olmaktan korkuyorum.
Biz onlarla dalga geçtik vatanını bırakıp kaçtılar dedik bakalım biz ne yapacağız.
Bizler o kadar çok azdıkki rabbimiz kafirleri başımıza musallat ederek bizi cezalandırmasından korkarım.
Bunları yazıyorum ama hayatımda bir şey değişecekmi ne yazıkki hayır çünkü bir şeye alışmışız oradan devam ediyoruz.
Yine günah işleyeceğiz büyük günahlara gireceğiz yine islama dil uzatılcak susacağız yine kutsal beldelerimize saldırılar olacak evimizde sinirden kuduracağız ama bir şey yapamayacağız.
Çünkü biz rahata alıştık çünkü bizde Allah için ölecek İman itikad kalmadı.
Zamanında dünyaya hükmeden toplumduk millettik şimdi bir kafir devlet tarafından devletimiz baskılanıyor. Yöneticilerimizin dünya devletleri nezdinde hükmü de sözüde kalmadı. Herkes Amerikanın ağzına bakar olmuş .
Çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor.