Hakkında kesnin bilginiz olmadan insanları yanlışa yönlendirmeyin Sıradan bir insanın Ulvi alemlerden bir görevliyle temas kurması çok zordur ağır riyaz şarları vardır bundan önemlisi Salih bir kul olması lazım şartları yerine getirse bile enazından Ebrardan biri değilse manevi darbe almadan kurtulması imkansız ben,bunu sahih yazma eserden okudum Allah Şahidim. bu tarz Esma Ayet harf vs görevlileriyle temas kurmak için Evliya değilseniz hiç şansınız olmaz bu uyarıyı cidiye almanızı tavsiye ederim
Ayrıca sitede Zerc kasemi diye cinleri uzaklaştırma diyende olmuş davet diyende Zerc kasemi cin meliklerinin davetidir gerçi kasem 2 tane gördüm hepsine bakmadım yanlış ve çok eksik, manevi donanımız eksikse sakın böyle şeylere heves etmeyin fantastik gelebilir ama bir cin padişahını emrine alamayacağına göre ayağına getiripte napcan ne sorsancan ne istiyeceksin bir mayfa liderini nasıl ayağına getiremezsen zorlayıcı tuzak hileyle getirsen düşün sana neler yapabilir Allah için uyarıyorum bu tarz Davetlerden uzak durun ben kasemi eksik derken göz kararı söyledim okumayacak kadar aklımız eriyor.
|