Alıntı:
nonick Nickli Üyeden Alıntı
kabul ediyorum ama işte nasıl harekete geçerim sevebileceğim bir iş yok
ayakta duramıyorum uzun süre öyle bir problemim var
r10 da freelancerlık yapıyordum ama iş gelmiyor artık fiver upwork gibi sitelerde de olmadı keşke olsa çalışırım o konuda sıkıntı yok kendi mesleğimde çalışırım
nası başlasam bilmiyorum
|
Başlada nasıl başlarsan başla senin iyiliğin için diyorum .Sen daha iyi bilirsin ne istersen onu yap . Başlama mevzusunu bana dediysen laf söyleme manasında ne umuyordun?
Böyle bir konu açıp ben ayakta çok duramıyorum yoruluyorum diyorsun ne diyelim?
Madem bozuluyorsun ne diyeceğimizi söyle onu diyelim. Tavsiye istiyorsun veriyoruz yine beyenmiyorsun. Dost acı söyler kardeşcağzım bende senin dostun kardeşinim lafı dolandırmadan acıda olsa söylüyorum
Sen çalışmak istemiyorsun yatmaya alışmışsın anne baba varsa arkanda duran onlara güveniyorsun. Bu devirde her kes kendi mesleğini yapamıyor ne yazıkki.
Nice diploması olan meslek sahibi insanlar var kasiyerlik yapıyor. Hayalle yürüme hakikatle yürü diyorum.
5,6,7. (Kur'an'ı) ona, üstün güçlere sahip, muhteşem görünümlü (Cebrail) öğretti. O, en yüksek ufukta bulunuyorken (aslî sûretine girip) doğruldu.
8. Sonra (ona) yaklaştı derken sarkıp daha da yakın oldu.
9. (Peygambere olan mesafesi) iki yay aralığı kadar, yahut daha az oldu.
NECM/1-11.ayet
|