Alıntı:
HâmûŞî Nickli Üyeden Alıntı
Tüm güncel konular sayfasını kapladın mübarek, ama senide anlıyorum... 50 mesaj için başka yapacağın birşey yok. Umarım 50 mesajı tamamlayıp özel mesajlarda cevabını aldıktan sonra da bu şekilde formda aktif olursun ve katkıda bulunursun değerli kardeşim...
|
Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın müşkülüm var 2 aydır sıkıntı çekiyorum ölüm korkusu ani kalp çarpıntısı ruhumu birşeyler sıkıyor rahat bırakmıyor bir türlü rahatlayamadım ömürden ömür geçti şifa Allahtan ancak şifaya vesile olacak çare arıyorum yıllardır da bu siteye üyeyim vakit buldukça merak ve araştırma için giriyordum açıkçası bu durumuma kadar siteye katkı veremedim özür dilerim Rabbim şifamı verirse Biiznillah devamında da elimden geldikçe siteye katkı vereceğim Allah’a emanet olun
Malum bu devirde vesile olacak hoca bulmak zor her şey ticarete dönmüş ilmi bile pazarlık konusu edenler var ilmin ticareti olmaz para isteyen zaten hoca değildir adı konulmaz ama bu sitede çare olduğunu düşünüyorum büyüklerime danışmak isterim