Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Anladım hocam sağolun.
Yine aynı düşünce içerisindeyiz.
Vahiyle bildirilmeyen yada hadislerde geçmeyen sıradan insan yazımı kaynaklar nasıl bu kadar kabul görüyor üstelik hükmü kalktı dediğimiz dine mensup olan insanların yazdıkları.
Melekul mevt deyip kuranda geçen ifadeyi kabul etmek yerine toplumumuz niçin bir yahudinin defterine yazdığı bir notu sahih görüp kabul ediyor. Dinimize bir şeyler sokmak bu kadar kolaymı bu beni çok üzüyor.
İnsanlar Allah’ın kitabında yazanı değil elin yahudisinin notlarına bakıyor onu kabul ediyor.
Ya vahiy olsa yine umrumda olmaz ama vahiy bile değil. Allah ölüm meleği diye tabir edip meleğin ismini bildirmemek istemiş hiç bir hak kitapta doğrudan azrail diye geçmez.
Millet neye göre başkalarının dediğini kabul ediyor . Bunu anlayamadım.
Yani benim meselem azrail yada mevt değil benim meselem Allah’ın bildirmediği şey hakkında gizlemek istediği bir şey hakkında insanlar niçin bir tabir uyduruyor ve uydurulan tabire inanıyor.
|
Sevgili bakara Anadolu’daki batıl inançlardan haberdarsın sanıyorum büyük şehirleri de yayıldı Türk insanı böyle şeyleri seviyor maalesef eminim ki %80 Ynin böyle bir durumdan haberi bile yoktur