Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Kimse kimseye bir şey veremez kimse kimseyi adam edemez, sadece aracı olur her şeyi verende alanda Allahtır, eğer biri bunu ben yaptım şunu ben yaptım bunu ben kazandım diyorsa o kendi itikadi durumunu sorgulaması gerekir, ayrıca daha bu yaşında ona ı malı ben verdim diyorsan bunda bir gariplik var, diyelim 14 yaşından beri çalışıyorsun 4 yılda ne yaptında o kişiye bu kadar malı mülkü kazanıp birine verdin?
|
İşlerindeki sıkıntıkarı ben hallettim.
Yaptıklarımın vesilesi ile bu kadar yükseldi.
Zamanında bebeğine bir mama alacak parası yoktu her şeyi biz karşılıyorduk .
Bir işi bile yoktu biz iş kurduk.
Milletle bunu tehdit ediyordu olaya biz dahil olup adamların gözünü korkutuyorduk.
19 sene bizim evde oturdu.
Yaptığımız iyiliğin haddi hesabı belli değil
Halam sabah 6 da kalkıp servis çekmeye başlıyordu 2 tek atıyordu oradan etüte geçip çocuklara yemek yapıyordu o kadar çocuğun karnını doyuruyordu sonra tekrar servise çıkıp öğrencileri dağıtıyordu.
Kadın bu tempo yüzünden sakinleştiricilere başladı psikolojisi bozuldu psikoloklara gitti.
Benim halam bu mücadeleyi verirken bu şahıs ofiste oturup etütün müdürüyle kırıştırıyormuş.
Bu kadında halamın yakın arkadaşı.
En küçüğü 5 yaşında 3 tane çocuk oratada kaldı onların şehveti yüzünden. Gece 03

en beri ayaktayız daha ne olacağı belli de değil.
Çocuklarıda al turşusunu kur diyor ölürmüsün öldürürmüsün ?
Ama yine insaflı olacağım sadece materyalli beddua edeceğim. Allah artık ne yaparsa yapsın
Yine tövbem bozulmuş olmayacak