Alıntı:
Zeynebbk Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba bir kaç sorum olacaktı ;
* Belirli okumaları olan vefklerin düzenli okumaları yapılmazsa, vefkin görevlisi gider mi?
* Boyunda taşınması şart olan bir muska takılmadığı zaman görevli muskayı terk eder mi?
*Son olarak, bir kadının vefk yazmak için icazet (yetki) alması mümkün müdür? Sosyal medya da bir hoca gördüm bayan Vekf yazıyor kadınlar Havas ilmiyle uğraşması yasak diye biliyordum şaşırdım.
|
1.) evet okumalar aksatılırsa gelen gider.
2.) hayır boyuna takmadın diye gitmez ama sanada bir fayda sağlayamaz uzaktan vesile olamaz istifade etmek için boyuna asılması gerek
3.)vefki yazarda atamayı yapamaz ayrıca piyasadakilere pek inanmamak lazım malum dolandırıcılar çok var.
Tılsım yazabilirler ama .
Hatta bu konuda bağzı erkeklerden çok daha başarılı bile olabilirler. Misal ben şu zamana kadar büyü ile uğraşan 4-5 adam ya görmüşümdür yada görmemişimdir.
Büyücülerin çoğunluğu kadınlardan oluşuyor ne yazıkki. Onlarda öyle tılsımlar yazarki bir çizgi çeker kağıda sende onu çöp sanır atarsın ama en güçlü varlık atanmıştır oraya bilemezsin.
5,6,7. (Kur'an'ı) ona, üstün güçlere sahip, muhteşem görünümlü (Cebrail) öğretti. O, en yüksek ufukta bulunuyorken (aslî sûretine girip) doğruldu.
8. Sonra (ona) yaklaştı derken sarkıp daha da yakın oldu.
9. (Peygambere olan mesafesi) iki yay aralığı kadar, yahut daha az oldu.
NECM/1-11.ayet
|