Alıntı:
Hersygelolsun Nickli Üyeden Alıntı
Hocam benim adım sanım belli değil, anneminki de öyle. Psikoloğa gidip anlatsam dünya para. Tanıdık birine anlatsam milletin ağzına laf vermiş olacağım. E bu derdi paylaşamadıkça da içimde büyüyor kendi kendime ağlayıp duruyorum. Birinden teselli bekliyorum, dua bekliyorum hiç olmadı biri bana seni anlıyorum çok kırılmışsın desin istiyorum. Şu dünyada anneleri tarafından bu kadar zorbalanan tek evlatlar ben ve kardeşlerimmiş gibi geliyor. İçime biraz su serpilsin diye burda yazmam da günahsa hepten yandım desenize.
|
burada derdini yazan çok var zarar görmüştür, sıkıntıya girmiştir, çare arıyordur, derdinin giderilmesini istiyordur tamam hepsine eyvaAllah hepsi başımız üstüne hepsine kabulüz, fakat şikayet edilen en yakınımız annemiz olunca durum biraz farklı biraz değil çok farklı oluyor,
şu lafımı unutma gün gelince hatırlarsın, Allah ölümü sıralı verirse bir gün hak vaki olupta toprağa verdiğinde hem söylediklerine hem düşündüklerine çok pişman olacaksın, bir adam vardı bunları bana demişti diyeceksin...
ayrıca
daha açık ve net söyliyeyim
gıybet nedir nasıl yapılır?
bunuda bir araştır sonra yine konuşalım