Alıntı:
Karanfil gece Nickli Üyeden Alıntı
Bu konunun cevabını merak eden biri olarak, bu meseleye şu ilave soruları ve detayları eklemek istiyorum. Somut bir örnekle soruyu soralım ve ehil hocalarımız bu konuya bir açıklık getirsin,doğru mu düşünüyorum,yoksa burada bir yanılgı mı var? Diyelim ki bir kişi zorlayıcı halvet ve ağır riyazat şartlarını yerine getirerek, belirlenen sayılarda Yasin suresi (veya başka bir azimet) okumalarını tamamladı ve icabet sağlandı. Bu durumda , varlık ilk icabet ettiğinde ortaya masallardaki gibi bir kontratmı koyar, yoksa kulun iradesini sınayan baskı ve frekans testi nedir? Anlaşma sağlandıktan sonra bu durumun sürmesi ve hiyerarşinin bozulmaması için her gün o belirli sayılarda okumaya devam etmek(yani enerjiyi her gün tazelemek) mecburi midir? Eğer o okumalar bir gün aksatılırsa ya da iradede bir zafiyet gösterilirse, aradaki bağ öylece kopup gider mi? Yoksa o varlık hizmet konumundan çıkıp doğrudan kişinin akli dengesini ve sinir sistemini hedef alan tüyler ürperten bir musallata mı dönüşür? Bu iş gerçekten büyük zatların tekelinde mi yürür? Yoksa mesele unvanlar değil de, o zorlayıcı halvet ve ağır riyazatın altına girip usulünü uygulayan herkesin yüzleşeceği bir gerçeklikmidir? Yani kısacası,bu durum unvanlara göre mi çalışır yoksa okumalarını yapıp her gün bedelini ödemediğin an insanı hemen yutan,akli dengesini esir alan acımasız bir çarkmıdır?
|
****zorlayıcı halvet ve ağır riyazatın altına girip usulünü uygulayan herkesin****
ilk karşılaşacağı onu kandırmaya gelen gayri müslüm varlıklardır
hep söyledim ulvi varlıklar çok nazlıdır kolay kolay icabet etmezler, tüm aşamalardan gelenler gidenlerden sonra önce başkalarını gönderirler .....