Alıntı:
Sadagat Nickli Üyeden Alıntı
Dün teheccüt vakti bir yorumda gördüğüm Veysel Karani zikri yaptım, gayet normal zikirler idi ama bunları hediye etme kısmına gelince bu zikrin Veysel Karani zikri olduğunu farkettim, korktum Ayetel kürsü okudum dua tövbe ettim uyudum ve rüyamda duşa girecektim, o sırada meşhur din hocalarından biri geldi bana giysi uzattı, meğer banyoda engelli bir abla varmış beni izliyormuş. Hoca ona ısrarla gözünü kapatmasını söyledi, o kapatmıyordu sonra kapattı. Uyanınca o kadının cin olabilme ihtimalini düşündüm, yorumlayabilir misiniz lütfen, teşekkürler
|
O kadın cin değil senin nefsindi. Senin zikirlerin istiğfar ve tevhid zikridir. Yorumun devamı var ama bu şekilde burada söylemek olmaz.
Alıntı:
efe243 Nickli Üyeden Alıntı
Bende rüyamda çin gördüm cüce boylu ve siyah bedenli kapri giymişti ayakkabısı yoktu kel di birde. Bana dedi ki her istediğini yapacağım. Uyandım hicbirsey olmadı hayatıma devam ediyorum. Bence sende takma boş işler.
|
Bu ise bir kandırmacadır bu şekilde gelip ismini söyleyen, azimet veren yada sana tabii olacağım diye gelenler çok olur bunlara itibar etmemek gerek.