Alıntı:
EnderSamsun55 Nickli Üyeden Alıntı
Peki bu işlem için ne diyorsunuz @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaş eksiktir saatleri verilmemiştir yazmışta şer saatlerini bulmak basit onu geçtim arkadaş Vodoo işleminde Tebbet suresini kişinin resmine yazıp üzerine yine Tebbeti okuyor üflüyor fil suresi de okunuyor yani hem Tebbet hem fil suresiyle helak edilmeye çalışınıyor extrası sadece materyal kullanılması bebek iğne fotoğraf domuz yağı tütsü vs yani bu kadar basit mi kuran da yazan ayetlerle helak etmeye çalışıyorlar ve birde icazetsiz yapamazsın diyorsunuz da bunu yapmak 1-2 saatini almaz ve gelecek görevli varlığın yapan kişiye zarar vereceğini sanmam
|
Orada sayfa 4-5 te bir şey yazmıştım ona bak.
Allahın ayetlerini yazdığın ve okuduğun resmi necis pis haram olan domuz yağına batıracaksın sonra diyeceksinki “gelenler kişiye zarar vermez sanmıyorum” bu çok yanlıştır.
Bu işlemde mutlak suretle musallata uğrama ve hatta çarpılma ihtimali vardır.
Her ne kadar eksik noksan dahi olsa yapılacak olan küfre sokar şirke götürür adamı. Dinden çıkan birinin ise korunması mümkün değildir.
Başına bir hal gelse kimse yardım edemez kaldıki bu işi yaparken ne okursan ne yaparsan yap asla koruma sağlamaz. Allahın ayrtlerine edepsizlik ederek aynı zamandada ayetlerle korunmayı ummak akıl işi değildir.
Sana tavsiyem öfkeyle kalkıp zararla oturma.
Bende öfke anında birilerine karşı hoş şeyler düşünmüyordum ama biraz sakinleşince iyiki yapmamışım diyorum niye küfre girelim.?.
O kişi bizim cehennemde yanmamıza değermi ?
Bizim ebedi azaba çarptırılmamıza değermi?
Tüm bunlara değermi?