Alıntı:
BAKARA Nickli Üyeden Alıntı
Sizden böyle bir çıkış hiç beklemiyordum .
Benmi milleti materyal merakına dahil ediyorum?
Burası havvas sitesi herkes kendi fikrini ve zihniyetini beyan edebilir.
Bende tıpkı sizler gibi kendi düşüncelerimi beyan ediyorum.
Ben bu zamana kadar hiç kimseyi ne bir şeylere inandırmaya çalışmışımdır nede bir şeyleri dayatmaya.
Ayrıca o domuz yağlı büyü formülünü verende ben değilim.!
Başkalarının günahları yüzünden hesaba çekiyorsunuz beni .
Kaldı ki materyal kullanmayıda en çok sizler bilirsiniz.
Allah’ın korumasını bile bir materyale dayandırıyoruz ya hani
Bende bunu diyorum işte materyalsiz bazı işlemler zayıf olur .!.!.!.
Çocuk bana büyü nasıl yapılır diye sormamış bende ona büyü yapmayı öğretmedim zaten. Bir soru sormuş bende bilgim dahilinde cevap verdim.
Ki bunun büyü olduğunu haram olduğunu kişinin muhakkak başına bir fenalık geleceğinide söylemiştim. Hocam sizi seviyorum ama lütfen rica ediyorum okları benim üzerime çekmeyin.
|
Beni sevip sevmen zerre kadar umrumda değil Ahmet seninle bu zamana kadar her zaman sevgi saygı çerçevesinde konuştum kendi prensiplerime aykırı gelip büyücü ile ilim tartıştım kesinlikle ben dahil ilim sahibi arkadaşlarımın bu konuda hatası olduğuna inanıyorum herkesin hatası olabilir her fırsatta buna sarılıyorsun ama sen hatalarını da ısrarcısın sana karşı olan tavrın neden olduğunu gün geçtikçe daha da iyi anlayabiliyorum ayrıca farklı konularda korunmak içindir niyet içindir edilip kıl duyum atılır her bir niyet söylenir 40 birincisi öyle atılır deyip insanlara Kur’an‘da ve hadislerce açıkça lanetlenmiş pis çirkin şeytan işi şeyleri anlatıp Senden Daha avam kalan insanların da bir şey biliyor da konuşuyor herhalde deyip Allah razı olsun dediğinde benim kopuş noktam oldu ben asla senin hatalarını yüzüne vurmak istemiyorum ki böyle bir niyetim olsa çok başka yerlerden vururum senin şahsi hiçbir problemim yok olamaz ayrıca dediğin gibi burada ben ruhunu nasıl şeytana satılır adlı konular gördüm sitedekilerin buna karşı tavrın da pek iyi bilirim ya adminim sildi ya da sen yorumu düzenledi bilmiyorum ama hâlâ bir şeylerin materyalsiz olmayacağı mevzum da iki ucu keskin bıçak gibi havas ilminde yüksek âlimlerin kullandığı ifadelerle insanları korkutuyorsun ne amaçlıyorsun niyetini sorgulamıyorum asla belki de ifade ediş biçimin yanlıştır ama sen nasıl şeytan işi şeylerle bizim Allahın adını onun ayetlerini yazmamızı Sümme hâşâ kelle hâşâ bir tutarsın ayetlerle sabit bir şeyin aksini nasıl savunmaya devam edersin hem de hem ilimden bahsedip Rabb’imin kitabının adıyla çok konuştuğuna şahit oluyorum ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol demiş Mevlânâ celalettin Rumi hazretleri ayrıca tarif mevzularını hiç girmeyelim istersen sen özelden kimlere ne verdiğini gayet iyi biliyorsundur bu kadar ilim ehline tövmet altında bırakmak ne haddine