Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
kardesim simdilik bu olanlar hosuna gidiyor
ama ilerisi icin size kabus olur (insallah olmaz) fakat simdi sen bu gibi davetlerde kanal frenkasi ni acmis oluyorsun o ev artik tekin olmaz senin cagirdigini yollarsin ama o kanalda cok yabanci akislar olacaktir ruhlar alemi ne cinler alemide karisir sen bu gelen cinleri gönderemezsin cünkü yetkiniz yok
evi temizleyemezsin sana tam bilgi veremezler bir kac ay sonra saldirilar baslayabilir kendini kurtarmak icin burdan yardim isteyecegini iyi biliyorum
allah yardimciniz olsun
bazi genc kardeslerimiz duayi soruyor merak ediyor arkadaslar bunun sonu musallattir her seyi göz önüne alarak hareket edin lütfen
|
yanıtın için teşekkür ederim şunlarıda belirtmek isterim. herkes duymuştur mutlaka bu fincan daveti durumunu ben 48 yaşındayım cocuklugumdada cok duymuştum içinizde ben gibi cocuklugunda duyanlarda vardır bunu, biz bunu çocukkende yani 13-14 yaşlarındada çok fazla yapmıştık hatta bir iki ay boyunca her akşam devet ederdik o zamandan bu zamana yıllar geldi geçti ben gibi baska tanıdıklarımda yapıyordu cocukken onlarada çok şükür bir durum olmadı banada olmadı o zamandan bu zamana , ve biz dünleri hatırlayarak son 15 gündür yine davet ettik ve yine çok şükürki ALLAH a bir sorun yaşanmadı. yaşanmaz demiyorum sadece yaşadıklarımı ifade ediyorum