Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben bir şey söylüyorum , sen kişiyi aklama peşindesin ki zaten kimseyi karaladığımız yok , insandır yanılabilir yanlış yapabilir günaha girebilir, kimseye iftirada atmıyoruz , ama hiç günahsız gibi putlaştırmıyoruz
74 yaşında prens charles 2022de kral olmuştur.Ve ramazan aylarında ortadan kayboldugu inzivaya çekildigi söyleniyor.
kim diyor bunu? bu ramazan ayında ortadan kayıp mı oldu? ingiltere kralı müslüman olacak ramazanda ortadan kaybolacak bunu sen ben bileceğiz ingiliz devleti istihbaratı bilmeyecek
öylemi ?
dünyada islamın en büyük düşmanı ülkenin kralı müslüman olacak , o ülke öylece bakıp duracak
buna kim inanır.?....
prenses diana boşanıp bir müslüman adamla yakınlaştı diye ikisini bir öldürdüler,
|
Abi sürekli niye bana ithamda bulunuyorsun ben sana bir ithamda bulunarak konuşmuyorumki eldeki verileri bilgileri paylaşıyorum ben ne birini aklama karalama peşindeyim ne birini putlaştırma peşindeyim Benim agzımdan hiç günahsız gibi bir kelimemi çıktı.Madem tarih tartışmak istiyorsun tartışalım önce prens charles den başlayayım yıllar önce gayri resmi ziyaretle cambiridge üniversitende kuranla ilgili konferans vermiştir.Yaklaşık 10 sene önce arapça lisanını ögrenmeye başladıgı için kuranda çok manalar var dedigi için ingiliz gazatelerinde kızgın manşetler atılmıştır.Oxford islam araştırma merkezini bizzat açıkca desteklendigi biliniyor.Brother hood diye bir kitap var o kitapta anlatılana göre kraliyet ailesinde her 18 yaşına gelen erkek çocuklara masonluk teklif edilir lakin prens charles bu teklifi reddetmiştir kitabı istersen araştırablirsin kitapta geçeni söylüyorum kesin dogrudur demiyorum.Prens charlesin manchester üniversitesinde islamla ilgili bir konferansı var onuda dinlemeni isterim.Prens charles müslümanmıdır degilmidir Allah bilir ben sadece olayları paylaşıyorum kimseyi savundugum gayırdıgım yoktur obejktif olarak olguları paylışıyorum bunlar benim sözlerim degil