Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Sen farklı havadan sıradan bir konuyu misal veriyorsun
Herkesin kullandığı ile özel olarak kişilere verilen farklıdır, o guruba bağlı olmayan hiç kimse RG amblemli bir şey taşıyamaz, o simgenin ankamı kraliyet muhafızlarıdır, bir nişanedir..
Mit mensubu olmayan hiç kimse mit kimliği taşıyamaz taşıttırmazlar da olduğu gibi....
Mübarek sende amma alıngansın onu sen tanımladın demedimki, konuya bir açıklama bir katkı yaptım, her söylenen sözde anında savunma pozisyonu alıyorsun
|
Mit mensubuna olmayan mit kimligi taşıyamaz lakin bu kimlik o makamın temsil ettigi sadece o makama ait olan kişilere verilen kimliktir. Peki cübbelinin kolundaki dügme ? Rg kraliyet arması olan binlerce dügme var ve cübbelininkin aynısı hiç kıgılı parmak takım elbiselerin dügmesine baktın mı sayın abim.Bana şunu desen seninle hem fikirim Bu rg bir simgedir bu simge özel üretim özel baskısı var şahısa kişiye özeldir dünyadada sadece bu gruba üye olan lar takıyorlar desen hemfikirim herşeyi geçtim öyle olsa kendini nie aşikar etsin neden kendini afişe etsin ? İngiliz bir çok kumaşta bu rg kullanılır nasıl bizde bazı kıyafetlerde osmanlı tugrası oldugu gibi onlarda kendi geleneklerini devam ettiriyorlar.Ama yanlışım varsa düzelt abi ama sen burda cübbeliye ithamda bulunuyorsun belli bir gruba üyeligini tasdik ediyorsun ya öyle degilse? Hakkına girilmiş olmazmı sayın abim