Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Her sözüne imzamı atarım
Ama bir kaçı hariç
***peygamberimiz miracdan dönerken kendine hediye edilen tarikat zikri***
Hangi tarikatın zikri hediye edilmiş? Tarikatlarda zikirler farklı çünkü,
Ve bununla ilgili ispat delil veya hadis var mı?
Hz peygamberin vermediği bilgiyi o verdi demek insanı dinden çıkarır Allah korusun
***cübbeli ahmed hoca bu asrın ve belkide son 200,300 yılın en büyük alimlerinden biridir ***
Bunun delili varmı? Kolunda RG düğmesi taşıyan, bir söylediğini diğerinde söylemedim diyen,uydurma hadisleri gerçek gibi anlatan
Ve Doğu perinçek gibi inançsızı öven biri......
***imamı rabbani hzleri hakkında hadis olan son bin yılın müceddi diye bilinir ***
Bu hadis hangisi ben hiç duymadığım gibi çok merak ettim...
|
hocam peygamber efendimiz miraca çıktıgı zaman nasıl namaz amenerrasulü gibi şeyler hediye verildiyse aynı şekilde bütün tarikatları kapsayan zikir, zikir halkası sayılı zikir orda efendimize hediye edilmiş ve bunu ehline vermesi söylenmiş oda hz ebubekr sıddık rh ilk olarak bunu vermiştir hatta ebubekr efendimiz ders çekerken cigerinden gelen nispet kokusunu diger sahabe efendilerimiz et kokusu sanıp peygamberimize şikayet etmiş ya resulallah bi açken o evinde et pişiriyor diye...peygamberimiz bi sahabe toplugunu toplu helde zikir yaparken buluyor ve onlara bu yaptıgınız çok güzel bi iştir diye müjde veriyor,,bu hale devam edin diye tenbih buyuruyor...cübbeli ahmet hoca 6 yaşından beri ismail aga cemati içinde olan ve mahmud efendi hz lerinin hep yanında olan onun özel sevgi ve muhabbetine mazhar olan bi zattır ayrıca babası sanayici bi iş adamı olup varlıklı bi aileden gelen yüzlerce kitap yazan zamanında bu millet için hapis yatan fetücülerden pkk dan rafizilerden şiilerden mutezileden içerdeki apartlardan çok çekmiş allah dostu bi alim bunu size nasıl ispat etmek lazım bilmiyorum,,,ve ben ismail aga cematine baglı degilim ben menzile baglıyım...cübbeliyle çok ugraştılar kumpaslar kasetler her pisligi denediler.....bide şunu iyi bilin bizden gibi görünen ama bizden olmayan bu ülkede 15 milyon yahudi ermeni hırıstiyan var ...bu ülkede son 50 yıldır islama karşı sinsi bi savaş var ..... imamı rabbani hzleri hakkındaki hadis tarikat kaynaklarında bolca geçer genelde bu tarz bilgiler tarikat ehline malumdur ...nasılki havas ilminde her davet yapmak isyeteyene her vefk yazmak isteyene bu iş ehline malumdür deniyorya bu da öyle ....eşrefil vera esseyyidina muhammedenil mustafa sav.